söndag 1 juni 2014

Inte alltid roligt

Vi gör om lite här hemma och en toalett skall slås ihop med lite oanvänd sidovind för att bli ett litet badrum. Planeringen, drömmarna och jakten på inredning är ju skoj. Inga hinder där inte. Men själva byggandet sliter lite. Mest på mannen då, som är den som står för rivning och uppbyggnad igen. Det är vinklar och vrår, knepigt och knåpigt. Som vanligt försöker jag heja på så gott det går. Om två månader hoppas vi på att vara klara och det skall bli underbart.

Något som heller inte är så roligt just är stackars lillkillen. Han har haft vattkoppor i kombination med hans vanliga atopiska eksem. Som tillägg två utbrott av urtikaria. Vi krönte det hela med infektion i vattkopporna med efterföljande antibiotikabehandling (som smakar pyton enligt honom). Hela lillkillen ser ut som ett stort hudinferno just nu, med sår, rivmärken, fnasig hud och eksem. När man smörjer så svider det och när man inte smörjer gör det ont. Så skall jag jobba denna söndagskvällen till råga på allt.

3 kommentarer:

 1. Gaahhh, skrev just ett långt inlägg, som bara försvann...! I alla fall, i korthet handlade det om att badrumsrenovering är jättekul, när det är färdigt alltså, under tiden det pågår är det mindre kul. Och det där med barn med trasig hud, det har vi tyvärr stor erfarenhet även i denna familj. (Min dotter har blivit bättre, om än inte bra, av att äta mineraler och omega. Det blir liksom inte så djupt, eller långvarigt, efter att hon började med det.) Men jag måste säga att din son verkar verkligen ha fått ALLT på en gång, den stackarn... Hoppas det vänder nu, nu måste det ju bli bättre!

  Ha det gott! /Blenda

  SvaraRadera
 2. Hoppas att lillkillen kryar på sig snart och badrummet kommer säkert att bli så fint när det är klart!

  SvaraRadera
 3. Stackars lillpojken! Enbart eksem är ju jättejobbigt, och så allt annat på det.

  Lycka till med renoveringen! Renoveringar är bäst i retrospektiv, tycker jag när allt är klart och allt stök är klart.

  SvaraRadera