söndag 8 februari 2015

Trasan

Senaste trenden på jobbet är stickade disktrasor och jag som är så trendkänslig (hmmm) ville ju inte vara sämre jag. I fredags fick jag ett nystan av det magiska disktrasegarnet (bomull, lin och bambu) och det tog inte många timmar innan  även jag kunde stoltsera med en egen disktrasa. Enligt ryktet skall garnets egenskaper göra att trasan suger bra och aldrig luktar illa. Jag är lyrisk och full av förväntan, maken tycker att stickade disktrasor är äckligt.

3 kommentarer:

 1. Han vänjer sig nog! Det bästa med stickade disktrasor tycker jag är miljöaspekten :) plus att de känns faktiskt inte lika äckliga som köpe.

  SvaraRadera
 2. Äsch, jag tyckte också stickade disktrasor verkade äckliga. Tills jag stickade några själv :)

  hildursbarnbarn.se har förresten "Månadens disktrasa" nu under 2015, jag har planer att sticka en per månad efter deras mönster. Har redan hunnit med januari och februari.

  SvaraRadera
 3. Haha, jag håller med din man! Jag stickade en disktrasa en gång och den var ganska omysig. Kan bero på att jag glömde bort det här med att tvätta den, haha. Jag ska nog ge det där en ny chans och ta hand om disktrasan lite bättre ;)

  SvaraRadera