söndag 29 mars 2015

Äggstra fint


Ägg, sprayfärg och lite ris, say no more.


I vanlig ordning hade jag planerat pyssel med mina barn, men det slutade med att jag pysslade och de gjorde annat. Lite pilligt var det att tömma äggen och lite pilligare blev det när trådarna skulle fästas, men det var det värt. Äggstra fint påskpynt helt enkelt (10 år i Göteborg har satt spår).

4 kommentarer:

 1. Så fint med ett så "rent" påskris. Ibland är det enklaste allra bäst. Jag har själv köpt vaktelägg för första gången och eftersom jag har hela 30 stycken har jag tänkt blåsa ur ett par av dem och spara till nästa påsk för dekoration. Jag säger nästa påsk eftersom jag flyttar just i påsktid. Men jag kanske får tänka "påsen varar ändra fram till julen..."

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte en äggurblåsarmanick på Panduro, rekommenderas! Vaktelägg är ju så vansinnigt fina så du borde verkligen sätta din plan i verket så du är laddad inför nästa påsk (eller tänka att påsken varar fram till julen ;))

   Lycka till med flytten!

   Radera
 2. Snyggt! Kanske skulle en göra sig ett påskris själv för första gången i sitt liv. Jag har ju gott om ris i trädgården i alla fall. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att du skall ha ett påskris, annars är det ju ingen riktig påsk!

   Radera