tisdag 25 april 2017

Allt som inte sker


Det händer verkligen inte mycket på stickfronten hemma hos mig just nu. I år har jag hunnit bli klar med ett par vantar. Jag skyndade mig att bli färdig, så att jag kunde posta de till mottagaren. Men så tog nog orken slut, för de är fortfarande hemma hos mig. Jag får ge bort dem i sommar istället. Yllevantar i Juli, kan det bli bättre?

Så var det den grå barntröjan, som jag stickade på. Den blev för liten, så jag bestämde mig för att repa upp och börja om i en större storlek. Men det gjorde jag inte och den ligger fortfarande halvstickad och oupprepad.

Min gråsparv stickar jag något varv på då och då, mer blir det inte. Garnet är ljuvligt och mönstret roligt, så någon förklaring till varför det står still har jag inte. Lite trist är det ju att lusten inte finns, någon förklaring har jag inte heller. Något har satt käppar i hjulet för min stickning och jag vet inte varför.

3 kommentarer:

  1. Tråkigt när det blir så! Jag stickar rätt mycket nu för Draken sover oftast hos mig i selen. Och så stickar jag enkla saker som blir färdiga snabbt. Hoppas få lite sticktid på kvällen snart. Just nu är det väldigt mammigt så det blir serier i sängen varenda kväll...

    SvaraRadera
  2. Det är kanske motivationen som saknas? Du behöver hitta din stickmojo igen. Strunta i de där plaggen du "borde" göra och sticka något där du verkligen känner att du unnar dig något!

    SvaraRadera
  3. Så fint med ugglorna på tummarna.

    SvaraRadera